martes, 6 de mayo de 2014

Comissió d'Atenció a la Diversitat (CAD)


La Comissió d’Atenció a la Diversitat (CAD) és la comissió fonamental que dona suport a totes les altres comissions. Aquesta és la comissió que vertebra les actuacions que es duran a terme per atendre la diversitat de necessitats educatives de l’alumnat del centre. Es té en compte a més de la participació i treball dels membres de la comissió, la implicació de tot el centre per tal d’establir quins alumnes són subjecte d’atenció. 

Forma part de la CAD el director o directora o el/la cap d’estudis, el coordinador pedagògic, el professor d’orientació educativa, el coordinador/a d’ESO, el coordinador/a de llengua, interculturalitat i cohesió social del centre i els coordinadors de curs, caps de departament o altre professorat, els profesisonals de la USEE, així com el professional de l’equip d’assessorament psicopedagògic (EAP) que intervé en el centre.

Dins de la CAD trobem altres comissions o programes que en formen part i que tenen un seguiment directe des d’aquesta: Comissió Social, Programa Salut i Escola, Programa de diversitat curricular: Aula Oberta, Aula d’acollida, Programa de Mediació Escolar, Clima a l’aula i resolució de conflictes.

Per tal de reflexionar sobre la inclusió educativa, us deixo un enllaç interessant: “Guia per l’anàlisi, la reflexió i la valoració de pràctiques inclusives” (Marchesi, A. Durant, D., Giné, C.)




No hay comentarios:

Publicar un comentario